Info

Wij volgen het advies van onder anderen het RIVM en van de overheid, en zitten bovenop alle ontwikkelingen van het coronavirus. Legends Live stelt immers altijd de gezondheid en de veiligheid van zijn bezoekers als allerhoogste prioriteit.

Er zijn landelijke maatregelen afgekondigd. De organisatie van Legends Live geeft gehoor aan dit besluit. De gezondheid van jullie, alsmede onze crew, vrijwilligers, leveranciers, artiesten en alle andere vele betrokkenen gaat te allen tijde voor.

Wij zijn achter de schermen ontzettend ons best aan het doen om oplossingen te zoeken voor de Legends Live edities die niet door kunnen gaan.

Er zijn verschillende Legends Live shows. Kijk hieronder welke datum Legends Live bij jou in de buurt komt!

18 december 2021 | Neede
6 februari 2022 | Rotterdam

  • Legends Live Neede | ‘T Spilbroek | Optisport | Bleekenweg 14, 7161 AB Neede
  • Legends Live Rotterdam | RDM Onderzeebootloods | RDM-kade 59, 3089 JR Rotterdam

Legends Live is voor alle leeftijden! Iedereen is welkom, al mag je onder de 18 jaar natuurlijk, net als in de rest van Nederland, geen alcohol bestellen of drinken.

Ben jij 11 jaar of jonger? Dan mag je gratis naar binnen. Uiteraard wel onder begeleiding.

Er zijn lockers aanwezig. De prijzen hiervoor communiceren wij op locatie.

Super dat je naar ons mooie festival komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

We zijn bereikbaar via Social Media. Klik hier voor onze Instagram pagina en hier voor onze Facebook pagina!

Legends Live is toegankelijk met een rolstoel.

We raden je aan om je reis van tevoren te plannen via de 9292.nl website.

Tokens zijn verkrijgbaar aan de kassa’s.
Aan de kassa’s kan je betalen met je PIN-pas en cash geld.

Kom je met de auto? Alle shows zijn per auto bereikbaar en parkeerkosten variëren per show. We doen ons best om je auto kosteloos te kunnen parkeren. Toch is dit niet altijd het geval, dus op locatie communiceren wij de eventuele parkeerkosten.

Ticket info

Door de huidige maatregelen vanuit de overheid kan Legends Live Schijndel op 27 november helaas niet doorgaan. We zijn hier enorm verdrietig om, maar we zijn ook alle zeilen aan het bijzetten om Legends Live Schijndel te verplaatsen naar een nieuwe datum.
Ondanks de vervroegde persconferentie zijn wij nog steeds afhankelijk van meerdere factoren, waardoor wij jullie nog niet kunnen informeren over een mogelijk nieuwe datum.

We hopen jullie zo snel mogelijk te informeren. Voor nu willen we jullie dus vragen om je ticket bij je te houden, en te wachten op meer informatie (hierin zullen wij uiteraard ook ticketoplossingen aanbieden voor bezoekers die echt niet aanwezig kunnen zijn op de nieuwe datum).

𝗛𝗲𝘁 𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸 𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁 Legends Live XL – Schijndel (Manege de Molenheide) 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗻𝘂 𝗲𝗲𝗻 𝗳𝗶𝗰𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺. 𝗭𝗼𝗱𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺 𝗯𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗶𝘀, 𝘇𝘂𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻!

 

Alle ticket kopers hebben op 7 december een mail ontvangen met betrekking tot het verplaatsen van Legends Live neede op 18 december. Niks ontvangen? Check dan je spambox.

Écht geen mail ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@legendslive.nl

Kun je de nieuwe datum niet? Dan is er een mogelijkheid om een refund aan te vragen. Dit kan tot en met 21 december

Alle ticketkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie met betrekking tot het refunden van de ticket(s).

Geen mail ontvangen?  Stuur ons een mail via info@legendslive.nl

Heb je tickets gekocht voor Legends Live Neede?

Wij werken samen met Eventgoose als ticketpartij. Heb je een vraag? Klik hier om contact op te nemen met Eventgoose!

Heb je tickets gekocht voor Legends Live Schijndel of Legends Live Rotterdam?

Wij werken samen met Eventix als ticketpartij. Heb je een vraag? Mail dan naar tickets@eventix.nl om contact op te nemen met Eventix.