Info

Wij volgen het advies van onder anderen het RIVM en van de overheid, en zitten bovenop alle ontwikkelingen van het coronavirus. Legends Live stelt immers altijd de gezondheid en de veiligheid van zijn bezoekers als allerhoogste prioriteit.

Er zijn landelijke maatregelen afgekondigd. De regering heeft onder andere besloten om alle evenementen te verbieden. De organisatie van Legends Live geeft gehoor aan dit besluit. De gezondheid van jullie, alsmede onze crew, vrijwilligers, leveranciers, artiesten en alle andere vele betrokkenen gaat te allen tijde voor.

Wij hebben achter de schermen ontzettend ons best gedaan om oplossingen te zoeken voor de Legends Live edities die  niet door kunnen gaan. Diverse edities hebben we kunnen verplaatsen naar naar een andere datum.

Legends Live XL Schijndel – 27 november 2021
Legends Live Ulft XL Outdoor – 26 mei 2022
Legends Live Loosbroek XL Outdoor28 mei 2022

Kom je met de auto? Alle shows zijn per auto bereikbaar en parkeerkosten variëren per show. We doen ons best om je auto kosteloos te kunnen parkeren. Toch is dit niet altijd het geval, dus op locatie communiceren wij de eventuele parkeerkosten.

Legends Live is voor alle leeftijden! Iedereen is welkom, al mag je onder de 18 jaar natuurlijk, net als in de rest van Nederland, geen alcohol bestellen of drinken.

Ben jij 11 jaar of jonger? Dan mag je gratis naar binnen. Uiteraard wel onder begeleiding.

Er zijn lockers aanwezig. De prijzen hiervoor communiceren wij op locatie.

We zijn bereikbaar via Social Media. Klik hier voor onze Instagram pagina en hier voor onze Facebook pagina!

Breng je gevonden voorwerpen naar de lockerbalie. Ben je iets kwijt? Stel je vraag via Facebook of stuur een mailtje naar info@legendslive.nl.

Legends Live is toegankelijk met een rolstoel.

We raden je aan om je reis van tevoren te plannen via de 9292.nl website.

Tokens zijn verkrijgbaar aan de kassa’s.
Aan de kassa’s kan je betalen met je PIN-pas en cash geld.

Ticket info

Wij werken samen met Eventgoose als ticketpartij. Heb je een vraag? Klik hier om contact op te nemen met Eventgoose!

Het is helaas niet mogelijk om tickets te retourneren. Probeer ticketswap om je ticket te verkopen, wie weet kan je daar terecht?